Menu
Your Cart

Dekoracija

Dekoracija
Naj vajino poročno torto krasi in popestri topper z vajinima začetnicama imena. Dolžina topperja je približno 15cm, velikost palčke pa 7cm. Če želiš drugačne mere, krajše/daljše palčke, pošlji povpraševanje in z veseljem prilagodim vajinim željam. Naj bo vajina poročna torta prav posebna s tem dodat..
13.80€
Krasen dodatek pri dekoraciji cerkve ali civilnega obreda na vajini poroki. Lesen obroč z napisom NEVESTAIzdelek dobite BREZ zelenja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni materia..
13.00€
Krasen dodatek pri dekoraciji cerkve ali civilnega obreda na vajini poroki. Lesen obroč z napisom ŽENIN.  Izdelek dobite BREZ zelenja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za nara..
13.00€
Malo drugačen, unikaten podstavek za prstana z imenom in datumom. Za kakšne druge želje pošlji povpraševanje. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni material...
18.70€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
S klikom na gumb "OK" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.