Menu
Your Cart

Skrita sporočilca z lesenim darilom

Skrita sporočilca z lesenim darilom
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo družico za ta poseben dan? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa ji zraven podari še leseno zapestnico. Nastalo v sodelovanju z Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na..
16.80€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo družico za ta poseben dan? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa ji zraven podari še lesene uhančke. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na f..
16.80€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo pričo za tako pomembno in edinstveno vlogo na vajini poroki? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa ji zraven podari še leseno zapestnico. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realno..
16.80€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo pričo za tako pomembno in edinstveno vlogo na vajini poroki? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa mu zraven podari še lesen metuljček. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnost..
29.00€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo pričo za tako pomembno in edinstveno vlogo na vajini poroki? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa mu ji zraven podari še lesene uhančke. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realno..
16.80€
Še ne veš kako vprašati in hkrati presenetiti svojega bodočega protfirerja na prav poseben način?Podari mu kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa je zraven še leseni metuljček, ki je lahko ravno pravšnji za ta poseben dan. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izd..
29.00€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
S klikom na gumb "OK" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.