Menu
Your Cart

Za priče

Za priče
Še ne veš kako bi vprašal/a svojo najljubšo osebo, če bi bil/a tvoja poročna priča? Imam super idejo za tebe! Tablica s posebnim posvetilom in vprašanjem je zagotovo najboljše presenečenje za bodočo pričo. Za piko na i pa  je v paketu dodan še modni dodatek - metuljček ali zapestnica.Barva izde..
19.00€ - 29.00€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo pričo za tako pomembno in edinstveno vlogo na vajini poroki? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa mu ji zraven podari še lesene uhančke. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realno..
16.80€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo pričo za tako pomembno in edinstveno vlogo na vajini poroki? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa ji zraven podari še leseno zapestnico. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realno..
16.80€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo pričo za tako pomembno in edinstveno vlogo na vajini poroki? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa mu zraven podari še lesen metuljček. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnost..
29.00€
Sestavljanka z vprašanjem - 15 kos Sestavljanka z vprašanjem - 15 kos
Novo 3-7 dni
Ne veš kako bi vprašal/a za krstnega ali birmanskega botra, priče, družice ali protfirerje? Imam super idejo za tebe! Tablica s posebnim posvetilom v obliki sestavljanke (15ksoov). Velikost sestavljanke: 22x15 cmBarva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. P..
16.20€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
S klikom na gumb "OK" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.