Menu
Your Cart

Krst/birma

Krst/birma
Bi bil moj krstni/birmanski boter? - METULJČEK Bi bil moj krstni/birmanski boter? - METULJČEK
Vroče 3-7 dni
Ne veš kako bi vprašal/a za krstnega ali birmanskega botra? Imam super idejo za tebe! Tablica s posebnim posvetilom in vprašanjem je zagotovo najboljše presenečenje za bodočega botra. Za piko na i pa je v paketu dodan še modni dodatek – lesen metuljček.Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malen..
32.50€
Ne veš kako bi vprašali za krstnega ali birmanskega botro in botro? Imam super idejo za tebe! Tablica s posebnim posvetilom in vprašanjem je zagotovo najboljše presenečenje za bodočega botro in botra. Za piko na i pa sta v paketu dodana še modna dodatka – METULJČEK in ZAPESTNICA po izbiri.Barva izd..
41.50€
Ne veš kako bi vprašali za krstnega ali birmanskega botro in botro? Imam super idejo za tebe! Tablica s posebnim posvetilom in vprašanjem je zagotovo najboljše presenečenje za bodočega botro in botra. Za piko na i pa sta v paketu dodana še modna dodatka – ZAPESTNICA in UHANI po izbiri.Barva izdelka ..
30.50€
Ne veš kako bi vprašali za krstno ali birmansko botro? Imam super idejo za tebe! Tablica s posebnim posvetilom in vprašanjem je zagotovo najboljše presenečenje za bodočega botro in botra. Za piko na i pa sta v paketu dodana še modna dodatka – 2x lesena zapestnica.Barva izdelka (lesa) se lahko v real..
30.50€
Bi bila moja krstna/birmanska botra/boter? - ZAPESTNICA Bi bila moja krstna/birmanska botra/boter? - ZAPESTNICA
Vroče 3-7 dni
Ne veš kako bi vprašal/a za krstno ali birmansko botro? Imam super idejo za tebe! Tablica s posebnim posvetilom in vprašanjem je zagotovo najboljše presenečenje za bodočo botro. Za piko na i pa je v paketu dodan še modni dodatek – lesena zapestnica.Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost..
21.50€
Cake topper ''SVETI KRST'' Cake topper ''SVETI KRST''
Novo 3-7 dni
Naj tortico vašega otroka ob svetem krstu krasi in popestri topper z imenom in napisom sveti krst. Dolžina topperja je približno 17cm, velikost palčke pa 8cm. Preden gre topper v izdelavo, vam predogled pošljem na vaš e-poštni naslov. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od ..
12.00€ - 13.50€
Naj tvojo torto krasi in popestri lesen cake topper . Velikost palčke je cca. 7cm. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni material...
13.00€
Kartica s skritim sporočilom in lesenim darilcem-BIRMANSKA BOTRA Kartica s skritim sporočilom in lesenim darilcem-BIRMANSKA BOTRA
Novo 3-7 dni
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo birmansko botro na prav poseben način? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa so zraven še leseni uhančki. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve..
17.90€
Kartica s skritim sporočilom in lesenim darilcem-BIRMANSKA BOTRA
Novo 3-7 dni
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo birmansko botro na prav poseben način? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa je zraven dodana še lesena zapestnica.Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od b..
17.90€
Kartica s skritim sporočilom in lesenim darilcem-BIRMANSKI BOTER
Novo 3-7 dni
Še ne veš kako presenetiti svojega bodočega birmanskega botra na prav poseben način? Podari mu kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa je zraven priložena še lesena zapestnica po tvoji izbiri. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v rea..
17.90€
Še ne veš kako presenetiti svojega bodočega birmanskega botra na prav poseben način? Podari mu kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa je zraven priložen še lesen metuljček. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost ra..
30.90€
Še ne veš kako presenetiti svojo bodočo krstno botro na prav poseben način? Podari ji kartico na kateri se skriva sporočilo, za piko na i, pa so zraven še leseni uhančki. Nastalo v sodelovanju z @Nives ustvarja. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na..
17.90€
Prikazujem 1 od 12 do 29 (3 strani)
S klikom na gumb "OK" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.