Menu
Your Cart

Vse za najmlajše

Vse za najmlajše
Krasen dodatek vašemu domu oziroma kar sobici vašega otroka. Lesena črka z imenom, ki se pritrdi z dvostranskim lepilnim trakom. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni material...
20.70€ - 22.70€
Krasen dodatek vašemu domu oziroma kar sobici vašega otroka. Lesena črka z imenom in rojstnimi podatki, ki se pritrdi z dvostranskim lepilnim trakom. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni m..
29.90€
Edinstvene kartice za fotografiranje dojenčka. Z njimi ustvarite unikaten, trajen spominek na zgodnje otroške trenutke. Prav tako pa predstavljajo prekrasno darilo za novopečene starše.Paket vsebuje 17 kartic: DANES IMAM: 1-11 mesecevDANES IMAM 1 letoMoj prvi božičMoja prva prespana nočMoji prvi kor..
32.90€
Edinstvene kartice za fotografiranje dojenčka. Z njimi ustvarite unikaten, trajen spominek na zgodnje otroške trenutke. Prav tako pa predstavljajo prekrasno darilo za novopečene starše.Paket vsebuje 15 kartic: DANES IMAM: 1-3 tedneDANES IMAM: 1-11 mesecevDANES IMAM 1 letoBarva izdelka (lesa) se lahk..
30.40€
Magnet ''TEDDY BEAR''
Novo 3-7 dni
Majhna pozornost in darilce povabljenim na razne priložnosti. ''Leseni magnetek'' -> s podatki, ki jih vpišete v okence pri naročilu izdelka. Naredimo lahko tudi kakšne druge oblike magnetov po vaši želji. Za več informacij nam piši na Facebook/Instagram: Anina delavnica ali na e-poštni naslov..
2.50€
Tabla ob rojstvu BABY 1:1 merilo Tabla ob rojstvu BABY 1:1 merilo
Novo 3-7 dni
Trajen in res poseben spomin na to, kako majhen je bil vaš otrok takoj po rojstvu. Tabla prikazuje velikost dojenčka v 1:1 merilu, tako si boste lahko tudi čez par mesecev/let predstavljali, kako majhen je bil vaš ''dojenček'' in kako iz dneva v dan raste ter napreduje. Vedno se je lepo spominj..
45.80€
Tablica "My first Easter"
Novo 3-7 dni
Kartica za fotografiranje ob prvi Veliki noči vašega zaklada. Obeležite te prav posebne spomine. Premer ploščice je 15cm. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni material...
13.00€
Tablica "Pozdravljen svet" Tablica "Pozdravljen svet"
Vroče 3-7 dni
Prva kartica po rojstvu vašega malega zaklada! Razkrij njegovo ime na prav poseben način. Premer ploščice je 15cm. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni material...
15.30€
Tablica "Pozdravljen svet" Tablica "Pozdravljen svet"
Novo 3-7 dni
Prva kartica po rojstvu vašega malega zaklada! Razkrij njegovo ime na prav poseben način. Premer ploščice je 15cm. Barva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni material...
15.30€
Tablica "Pozdravljen svet" s podatki Tablica "Pozdravljen svet" s podatki
Novo Vroče 3-7 dni
Prva kartica po rojstvu vašega malega zaklada! Razkrij njegovo ime na prav poseben način. Na hrbtni strani tablice se vpišejo podatki oc rojstvu (datum, ura, teža in velikost)Premer ploščice je 15cmBarva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben..
17.80€
Tablica ''HELLO, I'M NEW HERE''
Novo 3-7 dni
Prva kartica po rojstvu vašega malega zaklada! Razkrij njegovo ime na prav poseben način. Premer ploščice je 15cm.Material: 4mm - topolBarva izdelka (lesa) se lahko v realnosti malenkost razlikuje od barve na fotografiji. Prav tako noben izdelek ni popolnoma enak, saj gre za naravni material...
15.30€
Tablica ''LETO''
Novo 3-7 dni
Ustvari nepozaben in večni spomin svojega otroka. Tablica ob prvem/drugem rojstnem dnevu je prikupen dodatek pri fotografiranju te ''prelomnice''. Za drugo število (tri leta, štiri,...) nam pišite na gmail anina.delavnica@gmail.com ali na FB/IG Anina delavnica. Premer ploščice je 15cm. Barva izdel..
11.20€
Prikazujem 1 od 12 do 24 (2 strani)
S klikom na gumb "OK" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.